Köp en rosa kamera, det lönar sig !

2011-02-04 - 16:04:21
Haha måste berätta en sjuk grej jag gjorde förra veckan.
Jag och Sara var på Expert för att jag skulle köpa en kamera, säljaren som jag köpte den av var så grymt jädra snygg så jag blev ju helt till mig. När den var köpt och vi var på väg till globen så började jag tänka på honom och Sara märkte hur frustrerad jag var. Asså han var ju så grymt snygg så jag var ju depp för att jag aldrig skulle träffa han igen! Men sen kom vi på att jag skulle skriva en lapp till honom som Sharon skulle få gå och lämna till honom inne på affären när vi sluta skolan dagen efter.

Så dagen efter så satt jag på min sista lektion och skrev lappen:

Tja.
Igår så köpte jag en rosa kamera av dig vid 4 tiden och
jag tyckte att du var skit snygg. Här är mitt nummer, messa om
du har lust: 0722******
/Julia


Sen åkte vi in till stan och gick runt, jag shoppade en massa och sen när vi var inne på BikBok så var Sara på övervåningen och jag + Sharon var på nedre planet. Jag skulle bara kolla min telefon och så hade jag fått två sms, ett från ett okänt nummer och ett från en polare. Jag öppnar smset och där står det: Experten här.

Jag började skrika ut över hela affären : SARA !! SARA!! och rusade upp för trapporna medans Sara kom gåendes mot mig, jag började skrika: HAN SKREV och både hon och jag blev helt till oss! Detta resulterade med att vi har träffats lite och smsat, men asså jag skämde ju ut mig med lappen, men det var värt det!


Min nya rosa kamera som gjorde detta möjligt !

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0