Ge han ingen uppmärksamhet

2011-01-06 - 09:00:00
En snygg kille kan få vilken tjej som helst att falla och spela ett fult spel. Dom kan verkligen manipulera en tjej och sen krossa en. Tycker ni killar att det är schyst?

En mycket snygg kille spelade mig ett sånt spratt, han fick mig först helt crazy i honom, sen började han: har aldrig känt så som jag känner för dig, jag är kär i dig, hit och dit. Dagen efter han säger så, så får jag reda på att han har en flickvän och då hade ändå han och jag träffats ett tag, jag blev arg till en början, men sen tänkte jag: fan det är hans förlust, varför ska jag vara arg? Det är han som ska vara arg att han fjantade bort en bra tjej.

Men de sämsta jag gjorde var att skriva arga sms till honom i stridens hetta. GÖR ALDRIG DET! ALDRIG! Då får kräket känna sig behövd och han känner sig populär, fan han har en brud och sen en arg brud som han har dissat.

Mitt tips till er:
Gör en kille såhär mot er, hör inte av er. Visa bara att ni inte bryr er och att ni går vidare. Att ni inte har förlorat något, utan att det är HAN som gjorde det.

Hoppas ni har sovit gott mina vänner!

Ciaooo
Postat av: ida

okej :) tackar (A)

2011-01-06 - 12:12:21
URL: http://idaalundbeerg.blogg.se/
Postat av: ModelBea

Vinnarna från dagens bloggar är uppe, hade du inte lyckan med dig den här gången så är en ny tävling uppe med 3 vinnare idag med :)



Lycka till

Kram Bea

2011-01-06 - 12:15:59
URL: http://modelbea.blogg.se/
Postat av: Therése

SV: Ja visst Paris är verkligen vackert! :D



Tack så mycket och vilka fina headerbilder! :D

2011-01-06 - 12:25:38
URL: http://theresehyden.com
Postat av: Emma

Sånt är verkligen jätte jobbigt och irriterande!

kram

2011-01-06 - 13:53:03
URL: http://emmiplemmislemmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0